Nutriční hodnoty (Polévka z čerstvé fazole s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 008 kJ / 1 675 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,90 g |
| Tuky | 39,50 g |
| – nasycené | 23,93 g |
| – nenasycené | 13,50 g |
| –– mononenasycené | 11,27 g |
| –– polynenasycené | 2,23 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 55,46 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 514 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 209,06 g |
| – cukry | 53,84 g |
| ––– laktóza | 47,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek vyloupaných fazolí | Fazole bílé | 250 g |
| 1 1 hlavička česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| malý svazek svazek kopru | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda | Voda | |
| 1 l 1 l plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 1000 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |