Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z čerstvé fazole s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 008 kJ /
1 675 kcal
Bílkoviny96,90 g
– z toho živočišné bílkoviny33,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,90 g
Tuky39,50 g
– nasycené23,93 g
– nenasycené13,50 g
–– mononenasycené11,27 g
–– polynenasycené2,23 g
––– omega 30,50 g
Vláknina55,46 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 514 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy209,06 g
– cukry53,84 g
––– laktóza47,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek vyloupaných fazolí Fazole bílé 250 g
1 1 hlavička česneku Česnek čerstvý 70 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
malý svazek svazek kopru Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
voda Voda
1 l 1 l plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 1000 ml
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 22 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.