Nutriční hodnoty (Fazolové lusky s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,06 g |
| Tuky | 0,78 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,26 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,18 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 13,62 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 61,05 g |
| – cukry | 14,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| mražené fazolové lusky | Fazolky mražené | |
| 5-6 5-6 středních brambor | Brambor zimní | 275 g |
| 1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| oregano | Oregano sušené | |
| nové koření | Nové koření | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový |