Nutriční hodnoty (Hrnková jablková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 896 kJ / 4 995 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,72 g |
| Tuky | 48,87 g |
| – nasycené | 13,44 g |
| – nenasycené | 22,10 g |
| –– mononenasycené | 15,58 g |
| –– polynenasycené | 6,52 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 31,40 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 3,26 g |
| Sacharidy | 1 018,35 g |
| – cukry | 578,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 2 hrnky 2 hrnky krupicového cukru | Cukr bílý | 500 g |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 4 4 větší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| sekané ořechy (dle chuti) | Vlašské ořechy | |
| rozinky (dle chuti) | Rozinky | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |