Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnková jablková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 896 kJ /
4 995 kcal
Bílkoviny104,62 g
– z toho živočišné bílkoviny51,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,72 g
Tuky48,87 g
– nasycené13,44 g
– nenasycené22,10 g
–– mononenasycené15,58 g
–– polynenasycené6,52 g
––– omega 30,33 g
Vláknina31,40 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 1,15 g
Sůl3,26 g
Sacharidy1 018,35 g
– cukry578,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
2 hrnky 2 hrnky krupicového cukru Cukr bílý 500 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 Hera Margarín
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
4 4 větší jablka Jablko čerstvé 600 g
sekané ořechy (dle chuti) Vlašské ořechy
rozinky (dle chuti) Rozinky
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.