Nutriční hodnoty (Bramborovo-houskové knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 531 kJ / 1 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,30 g |
Tuky | 10,14 g |
– nasycené | 2,34 g |
– nenasycené | 4,54 g |
–– mononenasycené | 3,12 g |
–– polynenasycené | 1,42 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 16,15 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 266,65 g |
– cukry | 7,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
100 g 100 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
100 g 100 g solamylu | Bramborový škrob | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 starší rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
sůl | Sůl mořská |