Nutriční hodnoty (Bramborovo-houskové knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 531 kJ / 1 322 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,30 g |
| Tuky | 10,14 g |
| – nasycené | 2,34 g |
| – nenasycené | 4,54 g |
| –– mononenasycené | 3,12 g |
| –– polynenasycené | 1,42 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 16,15 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 451 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 266,65 g |
| – cukry | 7,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 100 g 100 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
| 100 g 100 g solamylu | Bramborový škrob | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 starší rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| sůl | Sůl mořská |