Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 398 kJ / 4 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,96 g |
Tuky | 69,79 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 635 mg |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 764,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mouky zamícháme sůl a do osolené mouky rozdrobíme droždí, přidáme vejce, zakysanou smetanu, mléko a zaděláme těsto.
Krok 2: Zadělané těsto přikryjeme alobalem a dáme na 3 hodiny do lednice.
Krok 3: Vykynuté těsto vyjmeme z lednice a tvoříme placky, které dáváme na pánev, kde máme rozehřátý olej a smažíme po obou stranách dozlatova.
Krok 4: Na hotové potřeme kečup, tatarku nebo třený česnek, zkrátka kdo co chce.
Krok 5: Nakonec posypeme strouhaným sýrem.
Zveřejněno 20. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Langoše II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p59X
Moje poznámka
Langoše II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p59X
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 7 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 15 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 4 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 8 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 8 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 9 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 10 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 12 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 13 hodinami
Tématické fráze:
langoše ii,
langoše ii
Suroviny:
mouka hladká,
mléko,
vejce,
droždí,
smetana zakysaná,
sůl
Komentáře (1)