Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč se smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie29 129 kJ /
6 962 kcal
Bílkoviny110,98 g
– z toho živočišné bílkoviny61,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,68 g
Tuky405,20 g
– nasycené244,53 g
– nenasycené139,94 g
–– mononenasycené123,29 g
–– polynenasycené16,65 g
––– omega 32,49 g
Vláknina13,35 g
Cholesterol 2,44 g
Sodík 843 mg
Sůl2,61 g
Sacharidy711,15 g
– cukry392,45 g
––– laktóza23,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
250 g 250 g másla nebo Hery Máslo kravské 250 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
300-400 g 300-400 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 350 ml
1 kelímek 1 kelímek smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
4-5 lžic 4-5 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 45 g
50 g 50 g změklého másla Máslo kravské 50 g
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
100 g 100 g krystalového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
ovoce výraznější chuti (ostružiny, maliny, jablka...) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.