Nutriční hodnoty (Jablkovo-pomerančový pikantní džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 819 kJ / 4 737 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,32 g |
| Tuky | 3,87 g |
| – nasycené | 0,94 g |
| – nenasycené | 1,33 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 1,20 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 26,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 094,51 g |
| – cukry | 1 072,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g jablek (čistá váha) | Jablko čerstvé | 700 g |
| 2 2 velké pomeranče (asi 300 g) | Pomeranč čerstvý | |
| 2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
| 1 lžička 1 lžička kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
| 1 1 Gelfix 1:1 | Želatina cukrářská | |
| 1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
| 6 lžic 6 lžic rumu nebo koňaku | Rum | 102 ml |