Nutriční hodnoty (Jablkovo-pomerančový pikantní džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 819 kJ / 4 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,32 g |
Tuky | 3,87 g |
– nasycené | 0,94 g |
– nenasycené | 1,33 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 26,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 094,51 g |
– cukry | 1 072,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g jablek (čistá váha) | Jablko čerstvé | 700 g |
2 2 velké pomeranče (asi 300 g) | Pomeranč čerstvý | |
2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
1 lžička 1 lžička kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
1 1 Gelfix 1:1 | Želatina cukrářská | |
1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
6 lžic 6 lžic rumu nebo koňaku | Rum | 102 ml |