Nutriční hodnoty (Rybí perkelt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 439 kJ / 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,58 g |
Tuky | 59,04 g |
– nasycené | 20,65 g |
– nenasycené | 29,83 g |
–– mononenasycené | 25,18 g |
–– polynenasycené | 4,65 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 7,40 g |
Cholesterol | 229 mg |
Sodík | 768 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 21,17 g |
– cukry | 16,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 - 300 g 250 - 300 g rybího masa - z kapra nebo jiné sladkovodní ryby, já měla jen pangase | Kapr | 275 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
5 g 5 g mleté papriky | Paprika červená sušená | 5 g |
30 - 50 g 30 - 50 g uzené slaniny | Špek | 40 g |
lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
1 1 větší cibule - 100 g | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 velká paprika - 100 g | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 vrchovatá lžíce rajčatového protlaku - 30 g, | Protlak rajčatový |