Nutriční hodnoty (Rybí perkelt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 439 kJ / 822 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,58 g |
| Tuky | 59,04 g |
| – nasycené | 20,65 g |
| – nenasycené | 29,83 g |
| –– mononenasycené | 25,18 g |
| –– polynenasycené | 4,65 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 7,40 g |
| Cholesterol | 229 mg |
| Sodík | 768 mg |
| Sůl | 1,88 g |
| Sacharidy | 21,17 g |
| – cukry | 16,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 - 300 g 250 - 300 g rybího masa - z kapra nebo jiné sladkovodní ryby, já měla jen pangase | Kapr | 275 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 5 g 5 g mleté papriky | Paprika červená sušená | 5 g |
| 30 - 50 g 30 - 50 g uzené slaniny | Špek | 40 g |
| lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 1 1 větší cibule - 100 g | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 velká paprika - 100 g | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 vrchovatá lžíce rajčatového protlaku - 30 g, | Protlak rajčatový |