Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí perkelt)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 439 kJ /
822 kcal
Bílkoviny48,98 g
– z toho živočišné bílkoviny45,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,58 g
Tuky59,04 g
– nasycené20,65 g
– nenasycené29,83 g
–– mononenasycené25,18 g
–– polynenasycené4,65 g
––– omega 30,70 g
Vláknina7,40 g
Cholesterol 229 mg
Sodík 768 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy21,17 g
– cukry16,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 - 300 g 250 - 300 g rybího masa - z kapra nebo jiné sladkovodní ryby, já měla jen pangase Kapr 275 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
5 g 5 g mleté papriky Paprika červená sušená 5 g
30 - 50 g 30 - 50 g uzené slaniny Špek 40 g
lžíce lžíce oleje Olej řepkový
1 1 větší cibule - 100 g Cibule čerstvá 70 g
1 1 velká paprika - 100 g Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 vrchovatá lžíce rajčatového protlaku - 30 g, Protlak rajčatový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.