Nutriční hodnoty (Domácí sulc (huspenina) připravený při domácí zabijačce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 103 kJ / 503 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 15,17 g |
| – nasycené | 3,72 g |
| – nenasycené | 7,62 g |
| –– mononenasycené | 6,46 g |
| –– polynenasycené | 1,15 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 8,55 g |
| Cholesterol | 228 mg |
| Sodík | 304 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 16,30 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g vepřové plece s kůží | Vepřová plec | 350 g |
| 150 g 150 g kořenové zeleniny (celer, petržel, mrkev) | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 3 3 vepřové nožičky | Vepřové nožičky | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| 50 ml 50 ml octa | Ocet lihový | 50 ml |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |