

Bábovka perníkovka
Suroviny
- 5 vajec
- 200 g cukr moučka
- 250 g polohrubá mouka
- 1/2 skleničky oleje
- 1/2 prášku do pečiva
- trochu vlažné vody
- 3 PL rybízové marmelády (švestkové povidla)
- 3 PL kakaa
- 1 PL koření do perníku
- rum
- hrozinky
Postup přípravy receptu
Utřeme žloutky s cukrem do pěny, přidáme všechny ostatní suroviny a nakonec vmícháme sníh z bílků.
Pečeme při 170 stupních cca 50 min. v bábovkové formě.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Bábovka perníkovka
-
Bibinka: Tak to jsem opravdu moc ráda že chutnala.
Díky za přidání fotek jsou
.
-
Bibinka: Bibi, dala jsi toho cukru tolik, jak psáno
není to moc sladké
-
Zdenullinko, bábovka má dost dobrou chuť a je hodně nadýchaná, dávám ti 3.bod a přidávám ke tvému receptu fotky, aby se oživil
-
rebeka: já bych dala cukru méně, ale jinak si myslím, že to bude skvělé
-
mňam
-
není toho cukru moc
jinak to nemusí být špatné