Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavková dršťková)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie558 kJ /
133 kcal
Bílkoviny9,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,38 g
Tuky0,77 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené0,12 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,09 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g václavek obecných Václavka čerstvá 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
mletá paprika Paprika červená sušená
majoránka Majoránka sušená
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
voda či vývar Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.