Nutriční hodnoty (Václavková dršťková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 558 kJ / 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g |
Tuky | 0,77 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g václavek obecných | Václavka čerstvá | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
majoránka | Majoránka sušená | |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
voda či vývar | Vývar masový |