Nutriční hodnoty (Václavková dršťková)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 558 kJ / 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g |
| Tuky | 0,77 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 0,12 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,09 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g václavek obecných | Václavka čerstvá | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda či vývar | Vývar masový |