Nutriční hodnoty (Polévka z ,,Tatry")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 624 kJ / 866 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,08 g |
Tuky | 46,82 g |
– nasycené | 21,40 g |
– nenasycené | 25,13 g |
–– mononenasycené | 6,28 g |
–– polynenasycené | 18,85 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 28,43 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 3,09 g |
Sůl | 7,21 g |
Sacharidy | 57,93 g |
– cukry | 15,27 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 3/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 405 g |
2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vegeta | Kořenící směs sypká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
zeleninový bujon | Bujón zeleninový | |
30 dkg 30 dkg šunkového salámu | Měkký salám | 300 g |
Tatra mléko v plechovce plechovce (neslazené) | Mléko kondenzované slazené | |
majoránka | Majoránka sušená |