Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z ,,Tatry")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 624 kJ /
866 kcal
Bílkoviny39,08 g
– z toho živočišné bílkoviny27,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,08 g
Tuky46,82 g
– nasycené21,40 g
– nenasycené25,13 g
–– mononenasycené6,28 g
–– polynenasycené18,85 g
––– omega 30,05 g
Vláknina28,43 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 3,09 g
Sůl7,21 g
Sacharidy57,93 g
– cukry15,27 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3/4 3/4 celeru Celer bulva čerstvá 405 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
4 4 velké brambory Brambor zimní 200 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vegeta Kořenící směs sypká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
zeleninový bujon Bujón zeleninový
30 dkg 30 dkg šunkového salámu Měkký salám 300 g
Tatra mléko v plechovce plechovce (neslazené) Mléko kondenzované slazené
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.