Nutriční hodnoty (Bramborová rolka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 183 kJ / 2 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,14 g |
Tuky | 132,68 g |
– nasycené | 52,81 g |
– nenasycené | 65,01 g |
–– mononenasycené | 52,63 g |
–– polynenasycené | 12,38 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 41,74 g |
Cholesterol | 943 mg |
Sodík | 7,42 g |
Sůl | 17,53 g |
Sacharidy | 296,40 g |
– cukry | 38,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g nahrubo strouhaných syrových brambor | Brambor zimní | 800 g |
200 g 200 g uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | 200 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
6 lžic 6 lžic strouhanky | Strouhanka pšeničná | 90 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
plátkový sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
hrst hrst natě petrželky nebo libečku | Petržel nať čerstvá | |
sádlo (na potření pečicího papíru a pod cibuli) |