

Hermelínka - pomazánka
Suroviny 2 porce
- 1 hermelín nebo camembert
- 100 ml majonézy
- 1 cibule menší
- sůl dle chuti
- pepř mletý bílý
Postup přípravy receptu
Hermelín pokrájíme na malé kousky a dáme do misky. Pokud se nám bude lepit, můžeme nůž namáčet ve vodě nebo vložit na chvíli do mrazáku a pak nastrouhat.
K hermelínu přidáme jemně pokrájenou cibulku, majolku, sůl, pepř a dobře promícháme.
Pomazánku, pokud je hodně hustá, můžeme zředit (zjemnit) lžící smetany, pak necháme v chladu chvilku proležet.
Pomazánku mažeme na čerstvé pečivo a na dozdobení postačí trochu čerstvé zeleniny (paprika, rajče, ředkvička, okurka...).
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hermelínka - pomazánka
-
casino: máte pravdu, byl to opravdu hloupý nápad
-
Nikde jsem nepsala,ze bych vsemu rozumela.A jestli se zaregistruji,nebo ne,to zalezi jenom na me.Uz se k temto debatam neminim vracet.
-
Lenunka:
V tomto případě bych jemmy: neodsuzoval
To s tím mrazákem patrně všichni známe; tedy až na autora rcp, že
A že aby se jemmy: zaregistrovala
To ale nemyslíte vážně, že neéééNebo snad doufáte, že by se cosi zlepšilo, he
No, ale jako silvestrovský vtip je to OK -
jemmy: víte, co mě zajímá? když tu tak všemu rozumíte, proč se nezaregistrujete?
-
Jednoducha a moc dobra.Ja davam na chvilku hermelin do mrazaku a potom ho do pomazanky nastrouham