Nutriční hodnoty (Vepřové s kuřecími játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 523 kJ / 1 320 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 210,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 44,37 g |
| – nasycené | 12,08 g |
| – nenasycené | 20,88 g |
| –– mononenasycené | 16,34 g |
| –– polynenasycené | 4,54 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 2,73 g |
| Sodík | 673 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 18,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového masa (krkovička, kotleta s kostí) | Vepřová kýta | 600 g |
| 500 g 500 g kuřecí játra | Játra kuřecí | 500 g |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |