Pangas v marinádě
Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 019 kJ / 1 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,15 g |
Tuky | 59,88 g |
Vláknina | 12,23 g |
Cholesterol | 289 mg |
Sodík | 4,91 g |
Sůl | 12,10 g |
Sacharidy | 59,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 7. 2016 17:38
Pochutnali jsme si. Dobrůtka.
15. 2. 2011 19:08
Všem děkuji za fotečky,vyzkoušení a jsem ráda,že chutnalo
15. 2. 2011 18:16
Evi , zkoušela jsem Tvůj receptík, bylo to moc dobré
. Akorát se mi moc nepovedla krusta, která mi celá odpadla u smažení. Smažila jsem to na mírném plameni, takže příště budu hezky smažit zprudka a bude to určitě lepší
. Dovolila jsem si přidat fotečku, ale pokud by se Ti nelíbila, smažu jí
.
9. 2. 2011 13:26
Evi děkuji za úžasný recept, dnes jsme měli k obědu a byla to opravdu ňamka, moc jsme si pochutnali, neměli jsme s kaší, ale americkými bramborami a bylo to také moc dobré. Posílám bodík a dovoluji si přidat i fotečku
25. 1. 2011 09:26
Recept určitě zkusím, ale ne z pangasia. Minulý víkend jsem dělala norskou štiku. To teda bylo masíčko, 100% chutnější a kvalitnější než pangas. Doporučuji
21. 1. 2011 09:24
Pangase jsem právě naložila do marinády, v poledne bude k obědu.
19. 1. 2011 08:32
Tohle mi uniklo, pangase máme rádi
19. 1. 2011 01:56
Evi bohužel je to tak
19. 1. 2011 01:52
Holky to máte jedno jestli je to z pangase nebo něčeho jiného,každý si stejně koupí to na co má chuť...taky jsme si mysleli jak kupujem kvalitní vepřové maso a vejce a ejhle,nakonec se zjistí,že i v něm jsou karciogenní látky...a takových potravin je daleko více...to bychom nemohli jíst skoro nic nebo jen to co si vypěstujeme doma
19. 1. 2011 01:15
Danielo dovolím si nesouhlasit...pravda říká se, že není šprochu by na něm nebylo pravdy trochu...ale...pokud by jste pravdu měla, lhala by ve svých zprávách Státní veterinární správa ČR a též Státní zemědělská a potravinářská inspekce a to se mi zdá velmi málo pravděpodobné
viz http://www.hoax.cz/hoax/pangasius---je-to-k-jidlu/
...jak psala Sodovka
19. 1. 2011 01:03
Tento receptik si ukladam, ale urcite udelam z jine drave rybky se stejnou strukturou masa. Pangasius je ryba u nas relativne levna a to z mnoha duvodu.Pro deti nevhodna, je sladkovodni, tudiz neobsahuje temer zadny prirodni zdroj jodu, je pestovana ve znecistenych vodach a nadopovana hormony podporujici jeji rychly rust. Casto je cistena od parazitu a ruznych plisni silne karcinogenni latkou, ktera se prenasi i do masa. Vim, ze je to ryba u nas velice popularni, ale ..../ prosim vsichni se kouknete na odkazy na verejnych web. srtankach...... Prosim.... Podnikatele z Vietnamu musi byt prestastni, ze pronikli na evropsky trh, ale sami tuto rybu neji.......Recept je skvely, ale ne z pangase, i kdyz je urcite chutny, radeji si malinko jedu odepru a udelam z jine ryby......
19. 1. 2011 00:38
Díky všem
19. 1. 2011 00:34
Cardani Jani , je to veliká dobrota, kterou budu opakovat. Manželovu večerní porci spdrnul syn, který se zastavil kolem šesté a že prý dlouho nejedl.. Obě děti moc chválily...
19. 1. 2011 00:22
Evi ryb není nikdy dost a stále na našem jídelníčku chybí... vítám variace
na ryby
ukládám a 20.tý bodík posílám
19. 1. 2011 00:00
Labajova, jestli chceš, tak si přečti vyjádření odborníků na stránkách HOAXU.
http://www.hoax.cz/hoax/
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Fazolová směs s bramborem
Přidáno před 23 minutami

Čachochbili
Přidáno před 3 hodinami

Nanuky z ostružin
Přidáno před 18 hodinami

Vepřová plec ve smetanové znojemské omáčce
Přidáno před 23 hodinami

Toust v omeletě
Přidáno před 23 hodinami

Tvarohovo-banánové nanuky s kokosem
Přidáno 18. 5. 2022 18:08
Právě bylo uvařeno:

Domácí kmínový chleba
uvařil/a Ludmila B
před 12 minutami

Smetanové brambory s kuřecím masem
uvařil/a Alvinsatya
před 1 hodinou

Tvarohový cheesecake s čokoládou
uvařil/a Gabinka611
před 10 hodinami

Lotus řez s banánem
uvařil/a Brumaire
před 12 hodinami

Tuňáková pomazánka s kapary
uvařil/a Elivet
před 13 hodinami

Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
uvařil/a lukyn540
před 13 hodinami

Klasický hospodský guláš (vídeňský)
uvařil/a lukyn540
před 13 hodinami

Omeleta chudé hospodyňky
uvařil/a Jan Nemec
před 14 hodinami

Drobenkový tvarohový koláč
uvařil/a Marta.M
před 14 hodinami

Škvarkové placky ze staré kuchařky
uvařil/a Duduska
před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: marinády na rybu pangas recepty pangas pangas recepty pangas velký pangasius recepty recept pangas marináda na rybu chov pangase marináda na ryby pangasius marinada marináda na rybu pangase pangasius v marinádě pangasius recept grilovany pangas recepty-pangas jak smažit pangase marináda na pangasia marináda na pangasius pangas recept
Suroviny: pangasius, tatarská omáčka, hořčice s feferony, solamyl, pivo světlé, česnek, šťáva citronová, kmín mletý, pepř mletý, sůl, mouka hladká, koření grilovací
Pangas v marinádě
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRgR
32 názorů