Pangas v marinádě

eva hubova Kuchařka:

Doba přípravy: 2,5 hodiny 5 porcí Ryby 31 názorů

525
Recept si zatím oblíbilo 25 kuchařů

Suroviny

500 g pangasia
Nyní v akci
Marináda:
2 polévkové lžíce tatarské omáčky
1 polévková lžíce hořčice s feferóny
1 polévková lžíce solamylu
50 ml piva
1 velký stroužek česneku prolisovaný
1/2 kávové lžičky citrónové šťávy
špetku mletý kmín
špetku mletý pepř
1 kávová lžička sůl
Na obalení :
3 polévkové lžíce hladké mouky
1 KL grilovacího koření
Recept si zatím oblíbilo 25 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso osušíme a namáčíme do marinády, kterou jsme si smíchali z uvedených surovin.

  2. Dáme do misky a přikryté necháme nejméně 2 hodiny uležet v chladnu.

  3. Potom maso obalíme v mouce s grilovacím kořením a na rozpáleném oleji opečeme. Z řízků ubrouskem odsajeme olej.

  4. Podáváme s bramborovou kaší a oblohou.

Poznámka

Zdroj-z časopisu Paní domu

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pangas v marinádě

  • eva hubova eva hubova(autorka receptu)

    Všem děkuji za fotečky,vyzkoušení a jsem ráda,že chutnalo:-)

    Odpovědět

  • Tereza Blazkova Tereza Blazkova

    Evi :-), zkoušela jsem Tvůj receptík, bylo to moc dobré :-). Akorát se mi moc nepovedla krusta, která mi celá odpadla u smažení. Smažila jsem to na mírném plameni, takže příště budu hezky smažit zprudka a bude to určitě lepší ;-). Dovolila jsem si přidat fotečku, ale pokud by se Ti nelíbila, smažu jí ;-).

    Odpovědět

  • petdoly petdoly

    Evi děkuji za úžasný recept:-K, dnes jsme měli k obědu a byla to opravdu ňamka, moc jsme si pochutnali, neměli jsme s kaší, ale americkými bramborami a bylo to také moc dobré. Posílám bodík a dovoluji si přidat i fotečku :-K:yes:

    Odpovědět

  • Jitka Jitka (neregistrovaný)

    Recept určitě zkusím, ale ne z pangasia. Minulý víkend jsem dělala norskou štiku. To teda bylo masíčko, 100% chutnější a kvalitnější než pangas. Doporučuji:-D

    Odpovědět

  • Ivana Ch Ivana Ch

    Pangase jsem právě naložila do marinády, v poledne bude k obědu.:-p:-p:-p:yes:

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Tohle mi uniklo, pangase máme rádi :-p:yes:

    Odpovědět

  • cardanka cardanka

    Evi:-K bohužel je to tak;-)

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova(autorka receptu)

    Holky to máte jedno jestli je to z pangase nebo něčeho jiného,každý si stejně koupí to na co má chuť...taky jsme si mysleli jak kupujem kvalitní vepřové maso a vejce a ejhle,nakonec se zjistí,že i v něm jsou karciogenní látky...a takových potravin je daleko více...to bychom nemohli jíst skoro nic nebo jen to co si vypěstujeme doma:-))

    Odpovědět

  • cardanka cardanka

    Danielo:-K dovolím si nesouhlasit...pravda říká se, že není šprochu by na něm nebylo pravdy trochu...ale...pokud by jste pravdu měla, lhala by ve svých zprávách Státní veterinární správa ČR a též Státní zemědělská a potravinářská inspekce a to se mi zdá velmi málo pravděpodobné:-K

    viz http://www.hoax.cz/hoax/pangasius---je-to-k-jidlu/
    ...jak psala Sodovka:-K

    Odpovědět

  • Daniella O. Daniella O.

    Tento receptik si ukladam, ale urcite udelam z jine drave rybky se stejnou strukturou masa. Pangasius je ryba u nas relativne levna a to z mnoha duvodu.Pro deti nevhodna, je sladkovodni, tudiz neobsahuje temer zadny prirodni zdroj jodu, je pestovana ve znecistenych vodach a nadopovana hormony podporujici jeji rychly rust. Casto je cistena od parazitu a ruznych plisni silne karcinogenni latkou, ktera se prenasi i do masa. Vim, ze je to ryba u nas velice popularni, ale ..../ prosim vsichni se kouknete na odkazy na verejnych web. srtankach...... Prosim.... Podnikatele z Vietnamu musi byt prestastni, ze pronikli na evropsky trh, ale sami tuto rybu neji.......Recept je skvely, ale ne z pangase, i kdyz je urcite chutny, radeji si malinko jedu odepru a udelam z jine ryby......

    Odpovědět

  • eva hubova eva hubova(autorka receptu)

    Díky všem:-))

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Cardani Jani ;-), je to veliká dobrota, kterou budu opakovat. Manželovu večerní porci spdrnul syn, který se zastavil kolem šesté a že prý dlouho nejedl.. Obě děti moc chválily...:-)

    Odpovědět

  • cardanka cardanka

    Evi:-K ryb není nikdy dost a stále na našem jídelníčku chybí... vítám variace :-pna ryby:yes:ukládám a 20.tý bodík posílám:yes:

    Odpovědět

  • Sodovka Sodovka

    Labajova, jestli chceš, tak si přečti vyjádření odborníků na stránkách HOAXU.
    http://www.hoax.cz/hoax/

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Labajova - mne velmi baví lidé, kteří se nechávají unést HOAXem. Představ si, že pangasius žije i v močálech Everglades, Miami, USA ;-) - i bez "umělého" chovu ;-)

    Nyní k receptu - vypadá velmi chutně :yes::-p

    Odpovědět

1 2 3 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo