Nutriční hodnoty (Panenka marinovaná v balzamiku s brokolicí a žlutou mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 394 kJ / 2 006 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 186,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 182,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,42 g |
| Tuky | 76,20 g |
| – nasycené | 13,28 g |
| – nenasycené | 54,34 g |
| –– mononenasycené | 45,86 g |
| –– polynenasycené | 8,48 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 3,24 g |
| Cholesterol | 384 mg |
| Sodík | 546 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 141,65 g |
| – cukry | 99,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 800 g |
| 2 balení 2 balení mražené směsi brokolice a žluté mrkve Findus | Mrkev žlutá čerstvá | |
| 4 lžíce 4 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 80 ml |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce tekutého medu | Med nepasterovaný | 126 g |
| 4 lžíce 4 lžíce extra virgin olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce čerstvé bazalky nebo mražené bazalky | Bazalka čerstvá | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| černý pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžičky 2 lžičky hoi sin omáčky | Sójová omáčka Tamari |