Nutriční hodnoty (Podzimní václavkový hrnec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 968 kJ / 948 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 85,00 g |
| – nasycené | 41,20 g |
| – nenasycené | 42,70 g |
| –– mononenasycené | 36,10 g |
| –– polynenasycené | 6,60 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 14,50 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 30,10 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g podpňoviek (václaviek ) | ||
| 5 5 zemiakov | ||
| 100 g 100 g údenej slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 veľká cibuľa | Cibule čerstvá | |
| 500 g 500 g miešanej zeleniny (akákoľvek podľa chuti ) | Mrkev čerstvá | 500 g |
| 2 2 lyžice paradajkového pretlaku | ||
| soľ | Sůl mořská | |
| mleté čierne korenie | Pepř černý mletý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |