Nutriční hodnoty (Hermelín plněný zelím v bramborovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 838 kJ / 1 395 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 77,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,18 g |
| Tuky | 100,89 g |
| – nasycené | 53,83 g |
| – nenasycené | 42,20 g |
| –– mononenasycené | 35,60 g |
| –– polynenasycené | 6,59 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 11,60 g |
| Cholesterol | 534 mg |
| Sodík | 5,64 g |
| Sůl | 14,21 g |
| Sacharidy | 33,92 g |
| – cukry | 15,87 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 Hermelíny | Hermelín | 200 g |
| 50 g 50 g uzeného špeku | Špek | 50 g |
| 1 1 cibule (menší) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g šunky (nebo nějakého salámu) | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| hladká mouka (na obalení sýrů) | Mouka pšeničná hladká | |
| olej (na smažení) | Olej řepkový |