Nutriční hodnoty (Jablková bábovka s vůní skořice a rumu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 934 kJ / 3 091 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,40 g |
Tuky | 108,03 g |
– nasycené | 61,67 g |
– nenasycené | 38,49 g |
–– mononenasycené | 32,84 g |
–– polynenasycené | 5,65 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 24,60 g |
Cholesterol | 795 mg |
Sodík | 312 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 440,23 g |
– cukry | 221,83 g |
––– laktóza | 8,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
150 g 150 g cukru krystal | Cukr bílý | 150 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |