Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková bábovka s vůní skořice a rumu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 934 kJ /
3 091 kcal
Bílkoviny56,43 g
– z toho živočišné bílkoviny24,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,40 g
Tuky108,03 g
– nasycené61,67 g
– nenasycené38,49 g
–– mononenasycené32,84 g
–– polynenasycené5,65 g
––– omega 30,66 g
Vláknina24,60 g
Cholesterol 795 mg
Sodík 312 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy440,23 g
– cukry221,83 g
––– laktóza8,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
150 g 150 g cukru krystal Cukr bílý 150 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 lžíce 1 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.