Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomalu pečená srnčí pochoutka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 671 kJ /
1 355 kcal
Bílkoviny205,90 g
– z toho živočišné bílkoviny199,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,24 g
Tuky6,94 g
– nasycené3,27 g
– nenasycené2,69 g
–– mononenasycené0,83 g
–– polynenasycené1,87 g
––– omega 30,13 g
Vláknina19,14 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 885 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy47,93 g
– cukry24,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg srnčího masa Srnec kýta 1000 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
400 ml 400 ml červeného vína Víno červené suché 400 ml
400 ml 400 ml vývaru (nebo vody) Vývar masový 400 ml
2 lžíce 2 lžíce rybízové marmelády (nebo brusinkové) Marmeláda z červeného rybízu 30 g
1 lžíce 1 lžíce švestkových povidel Povidla 23 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 snítky 2 snítky tymiánu Tymián sušený
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
hladká mouka na obalení masa Mouka pšeničná hladká
máslo na zjemnění Máslo kravské
olej na restování Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.