Nutriční hodnoty (Drátenická kapsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 581 kJ / 2 529 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 225,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 212,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,12 g |
| Tuky | 139,97 g |
| – nasycené | 61,53 g |
| – nenasycené | 69,10 g |
| –– mononenasycené | 54,33 g |
| –– polynenasycené | 14,77 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 12,48 g |
| Cholesterol | 640 mg |
| Sodík | 2,45 g |
| Sůl | 5,60 g |
| Sacharidy | 87,60 g |
| – cukry | 25,20 g |
| ––– laktóza | 4,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové kotlety (bez kosti) | Vepřová kotleta s kostí | 800 g |
| 120 g 120 g uzeného Oštěpku | Ovčí sýr | 120 g |
| 80 g 80 g sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | 80 g |
| 200 g 200 g vařené uzené šunky | Šunka vepřová uzená | 200 g |
| 120 g 120 g cibule | Cibule čerstvá | 120 g |
| 80 g 80 g vepřového sádla nebo oleje | Sádlo vepřové | 80 g |
| 80 g 80 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 80 g |
| 80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| voda | Voda | |
| brambory | Brambor zimní | |
| máslo | Máslo kravské |