Nutriční hodnoty (Řezy s jablečným sněhem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 283 kJ / 2 936 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
| Tuky | 144,34 g |
| – nasycené | 21,13 g |
| – nenasycené | 109,09 g |
| –– mononenasycené | 77,80 g |
| –– polynenasycené | 31,29 g |
| ––– omega 3 | 8,52 g |
| Vláknina | 33,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 590 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 332,30 g |
| – cukry | 227,90 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový |