Nutriční hodnoty (Řezy s jablečným sněhem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 283 kJ / 2 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
Tuky | 144,34 g |
– nasycené | 21,13 g |
– nenasycené | 109,09 g |
–– mononenasycené | 77,80 g |
–– polynenasycené | 31,29 g |
––– omega 3 | 8,52 g |
Vláknina | 33,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 590 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 332,30 g |
– cukry | 227,90 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
lžička lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
skořicový cukr | Cukr skořicový |