Nutriční hodnoty (Fazole v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 522 kJ / 1 559 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,65 g |
| Tuky | 99,57 g |
| – nasycené | 49,82 g |
| – nenasycené | 48,70 g |
| –– mononenasycené | 38,00 g |
| –– polynenasycené | 10,70 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 27,30 g |
| Cholesterol | 175 mg |
| Sodík | 2,90 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 88,57 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g fazolí | Fazole bílé | 150 g |
| 1 1 rajčatové pyré (nebo protlak) | Pyré z červených rajčat | |
| 500 ml 500 ml hovězího vývaru (nebo bujon) | Vývar hovězí | 500 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| nové koření | Nové koření | |
| trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový | |
| 150 g 150 g klobásy | Klobása | 150 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |