Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazole v rajčatové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 522 kJ /
1 559 kcal
Bílkoviny63,48 g
– z toho živočišné bílkoviny27,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,65 g
Tuky99,57 g
– nasycené49,82 g
– nenasycené48,70 g
–– mononenasycené38,00 g
–– polynenasycené10,70 g
––– omega 30,29 g
Vláknina27,30 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 2,90 g
Sůl7,00 g
Sacharidy88,57 g
– cukry3,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g fazolí Fazole bílé 150 g
1 1 rajčatové pyré (nebo protlak) Pyré z červených rajčat
500 ml 500 ml hovězího vývaru (nebo bujon) Vývar hovězí 500 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
olej Olej řepkový
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
bazalka Bazalka čerstvá
nové koření Nové koření
trochu trochu cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový
150 g 150 g klobásy Klobása 150 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.