Nutriční hodnoty (Fazole v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 522 kJ / 1 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,65 g |
Tuky | 99,57 g |
– nasycené | 49,82 g |
– nenasycené | 48,70 g |
–– mononenasycené | 38,00 g |
–– polynenasycené | 10,70 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 27,30 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 2,90 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 88,57 g |
– cukry | 3,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g fazolí | Fazole bílé | 150 g |
1 1 rajčatové pyré (nebo protlak) | Pyré z červených rajčat | |
500 ml 500 ml hovězího vývaru (nebo bujon) | Vývar hovězí | 500 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
nové koření | Nové koření | |
trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový | |
150 g 150 g klobásy | Klobása | 150 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |