Nutriční hodnoty (Jablkový rychlý závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 14 633 kJ / 3 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,80 g |
Tuky | 125,95 g |
– nasycené | 14,96 g |
– nenasycené | 101,56 g |
–– mononenasycené | 68,26 g |
–– polynenasycené | 33,30 g |
––– omega 3 | 9,02 g |
Vláknina | 44,36 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 482,08 g |
– cukry | 133,87 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
42 g 42 g droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |