Nutriční hodnoty (Jablkový rychlý závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 14 633 kJ / 3 497 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 86,68 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,88 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 67,80 g | 
| Tuky | 125,95 g | 
| – nasycené | 14,96 g | 
| – nenasycené | 101,56 g | 
| –– mononenasycené | 68,26 g | 
| –– polynenasycené | 33,30 g | 
| ––– omega 3 | 9,02 g | 
| Vláknina | 44,36 g | 
| Cholesterol | 277 mg | 
| Sodík | 266 mg | 
| Sůl | 0,51 g | 
| Sacharidy | 482,08 g | 
| – cukry | 133,87 g | 
| ––– laktóza | 14,70 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g | 
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml | 
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml | 
| 42 g 42 g droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g | 
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |