Nutriční hodnoty (Zapečená bylinková krkovička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 398 kJ / 2 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,72 g |
Tuky | 178,67 g |
– nasycené | 76,75 g |
– nenasycené | 88,60 g |
–– mononenasycené | 73,93 g |
–– polynenasycené | 14,67 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 17,72 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 3,67 g |
Sůl | 8,93 g |
Sacharidy | 38,60 g |
– cukry | 16,01 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
hrstka nasekaných čerstvých bylinek - petrželka, libeček, pažitka | Petržel nať čerstvá | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |