Nutriční hodnoty (Zapečená bylinková krkovička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 398 kJ / 2 007 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,72 g |
| Tuky | 178,67 g |
| – nasycené | 76,75 g |
| – nenasycené | 88,60 g |
| –– mononenasycené | 73,93 g |
| –– polynenasycené | 14,67 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 17,72 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 3,67 g |
| Sůl | 8,93 g |
| Sacharidy | 38,60 g |
| – cukry | 16,01 g |
| ––– laktóza | 2,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky krkovice | Vepřová krkovice | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| hrstka nasekaných čerstvých bylinek - petrželka, libeček, pažitka | Petržel nať čerstvá | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |