Nutriční hodnoty (Paštika z králíka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 13 752 kJ / 3 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 297,17 g |
– nasycené | 77,36 g |
– nenasycené | 156,56 g |
–– mononenasycené | 127,73 g |
–– polynenasycené | 28,83 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 596 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,21 g |
– cukry | 4,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 králík | Králík | |
1 kg 1 kg vepřového boku | Vepřový bok | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
10 ks 10 ks celého pepře | Pepř černý | |
4 ks 4 ks jalovce | Jalovec sušený | |
3 ks 3 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
3 ks 3 ks nového koření | Nové koření | |
3 ks 3 ks hřebíčku | Hřebíček | |
1 ks 1 ks velká nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
slanina plátková na vyložení formy | Špek | |
olej | Olej řepkový | |
králičí játra (na kostky kostky nakrájená) | Játra králičí | |
oloupané půlené mandle hrst | Mandle neloupané |