Nutriční hodnoty (Paštika z králíka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 13 752 kJ / 3 287 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 297,17 g |
| – nasycené | 77,36 g |
| – nenasycené | 156,56 g |
| –– mononenasycené | 127,73 g |
| –– polynenasycené | 28,83 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 596 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 6,21 g |
| – cukry | 4,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 králík | Králík | |
| 1 kg 1 kg vepřového boku | Vepřový bok | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 10 ks 10 ks celého pepře | Pepř černý | |
| 4 ks 4 ks jalovce | Jalovec sušený | |
| 3 ks 3 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
| 3 ks 3 ks nového koření | Nové koření | |
| 3 ks 3 ks hřebíčku | Hřebíček | |
| 1 ks 1 ks velká nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
| slanina plátková na vyložení formy | Špek | |
| olej | Olej řepkový | |
| králičí játra (na kostky kostky nakrájená) | Játra králičí | |
| oloupané půlené mandle hrst | Mandle neloupané |