Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paštika z králíka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie13 752 kJ /
3 287 kcal
Bílkoviny145,97 g
– z toho živočišné bílkoviny145,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,97 g
Tuky297,17 g
– nasycené77,36 g
– nenasycené156,56 g
–– mononenasycené127,73 g
–– polynenasycené28,83 g
––– omega 31,30 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 596 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy6,21 g
– cukry4,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 králík Králík
1 kg 1 kg vepřového boku Vepřový bok 1000 g
sůl Sůl mořská
10 ks 10 ks celého pepře Pepř černý
4 ks 4 ks jalovce Jalovec sušený
3 ks 3 ks bobkového listu Bobkový list sušený
3 ks 3 ks nového koření Nové koření
3 ks 3 ks hřebíčku Hřebíček
1 ks 1 ks velká nakrájená cibule Cibule čerstvá 69 g
slanina plátková na vyložení formy Špek
olej Olej řepkový
králičí játra (na kostky kostky nakrájená) Játra králičí
oloupané půlené mandle hrst Mandle neloupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.