Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné koláče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 30

Energie21 836 kJ /
5 219 kcal
Bílkoviny104,56 g
– z toho živočišné bílkoviny27,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny76,65 g
Tuky109,06 g
– nasycené31,56 g
– nenasycené66,58 g
–– mononenasycené42,66 g
–– polynenasycené23,91 g
––– omega 32,03 g
Vláknina58,68 g
Cholesterol 768 mg
Sodík 873 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy925,47 g
– cukry502,30 g
––– laktóza9,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
100 g 100 g Hery Margarín 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
21 g 21 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 21 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
1 plátek 1 plátek másla (nebo Hery) Máslo kravské 10 g
1,5 kg 1,5 kg jablek (i méně) Jablko čerstvé 1500 g
100-150 g 100-150 g cukru Cukr bílý 125 g
1 špetka 1 špetka skořice (nebo skořicový cukr) Skořice ceylonská
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.