Nutriční hodnoty (Jemná domácí paštika z drůbežích jater (hydinovej pečene))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 841 kJ / 3 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
Tuky | 277,78 g |
– nasycené | 103,68 g |
– nenasycené | 167,38 g |
–– mononenasycené | 131,26 g |
–– polynenasycené | 36,12 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 20,72 g |
Cholesterol | 2,78 g |
Sodík | 464 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 45,60 g |
– cukry | 17,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g drubežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
4 4 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
300 g 300 g husího sádla | Sádlo husí | 300 g |
4 stroužky 4 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 špetky 2 špetky majoránky | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý |