Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemná domácí paštika z drůbežích jater (hydinovej pečene))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 841 kJ /
3 069 kcal
Bílkoviny92,60 g
– z toho živočišné bílkoviny87,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,60 g
Tuky277,78 g
– nasycené103,68 g
– nenasycené167,38 g
–– mononenasycené131,26 g
–– polynenasycené36,12 g
––– omega 30,30 g
Vláknina20,72 g
Cholesterol 2,78 g
Sodík 464 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy45,60 g
– cukry17,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g drubežích jater Játra kuřecí 500 g
4 4 středně velké cibule Cibule čerstvá 280 g
300 g 300 g husího sádla Sádlo husí 300 g
4 stroužky 4 stroužky prolisovaného česneku Česnek čerstvý 28 g
2 špetky 2 špetky majoránky Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.