Nutriční hodnoty (Jemná domácí paštika z drůbežích jater (hydinovej pečene))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 841 kJ / 3 069 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
| Tuky | 277,78 g |
| – nasycené | 103,68 g |
| – nenasycené | 167,38 g |
| –– mononenasycené | 131,26 g |
| –– polynenasycené | 36,12 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 20,72 g |
| Cholesterol | 2,78 g |
| Sodík | 464 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 45,60 g |
| – cukry | 17,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g drubežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 4 4 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 300 g 300 g husího sádla | Sádlo husí | 300 g |
| 4 stroužky 4 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 špetky 2 špetky majoránky | Majoránka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý |