Nutriční hodnoty (Adžika - domácky vyrobená kořenící směs)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 251 kJ / 60 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,45 g |
| –– mononenasycené | 0,23 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 díly 2 díly sladké mleté červené papriky | Paprika červená sušená | |
| 1 1 na drobno pokrájená sušená červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 díl 1 díl sušeného česneku | Česnek sušený | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 3-4 3-4 procenta(%) bílého vinného octa z celkového množství koření | Ocet vinný bílý |