Nutriční hodnoty (Pečený bůček, marinovaný v harrise)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 459 kJ / 4 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,86 g |
Tuky | 343,42 g |
– nasycené | 99,22 g |
– nenasycené | 179,32 g |
–– mononenasycené | 145,81 g |
–– polynenasycené | 33,51 g |
––– omega 3 | 1,45 g |
Vláknina | 45,66 g |
Cholesterol | 501 mg |
Sodík | 683 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 201,90 g |
– cukry | 27,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vykostěného přerostlého bůčku bez kůže | Vepřový bok | 1000 g |
6-8 stroužků 6-8 stroužků česneku nakrájeného na klínky | Česnek čerstvý | 49 g |
sůl | Sůl mořská | |
4 4 cibule nakrájené | Cibule čerstvá | 280 g |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
3 PL 3 PL vepřového sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
voda na podlití | Voda |