Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený bůček, marinovaný v harrise)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 459 kJ /
4 651 kcal
Bílkoviny172,76 g
– z toho živočišné bílkoviny145,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,86 g
Tuky343,42 g
– nasycené99,22 g
– nenasycené179,32 g
–– mononenasycené145,81 g
–– polynenasycené33,51 g
––– omega 31,45 g
Vláknina45,66 g
Cholesterol 501 mg
Sodík 683 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy201,90 g
– cukry27,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vykostěného přerostlého bůčku bez kůže Vepřový bok 1000 g
6-8 stroužků 6-8 stroužků česneku nakrájeného na klínky Česnek čerstvý 49 g
sůl Sůl mořská
4 4 cibule nakrájené Cibule čerstvá 280 g
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
3 PL 3 PL vepřového sádla Sádlo vepřové 45 g
voda na podlití Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.