Nutriční hodnoty (Pečený bůček, marinovaný v harrise)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 459 kJ / 4 651 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,86 g |
| Tuky | 343,42 g |
| – nasycené | 99,22 g |
| – nenasycené | 179,32 g |
| –– mononenasycené | 145,81 g |
| –– polynenasycené | 33,51 g |
| ––– omega 3 | 1,45 g |
| Vláknina | 45,66 g |
| Cholesterol | 501 mg |
| Sodík | 683 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 201,90 g |
| – cukry | 27,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vykostěného přerostlého bůčku bez kůže | Vepřový bok | 1000 g |
| 6-8 stroužků 6-8 stroužků česneku nakrájeného na klínky | Česnek čerstvý | 49 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4 4 cibule nakrájené | Cibule čerstvá | 280 g |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 3 PL 3 PL vepřového sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| voda na podlití | Voda |