Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z marinovaných žampionů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 456 kJ /
348 kcal
Bílkoviny1,76 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,76 g
Tuky34,60 g
– nasycené4,69 g
– nenasycené29,89 g
–– mononenasycené25,26 g
–– polynenasycené4,62 g
––– omega 30,18 g
Vláknina2,01 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 764 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy6,38 g
– cukry0,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 15 ml
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky sušeného oregána Oregano sušené 1.25 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky sušeného estragonu Estragon sušený 1.25 g
1/8 lžičky 1/8 lžičky soli Sůl mořská 1 g
1/8 lžičky 1/8 lžičky pepře Pepř černý 0.625 g
2 - 4 lžíce 2 - 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1,5 hrnku 1,5 hrnku čerstvých žampionů (nakrájených na plátky) Žampion čerstvý
1/2 1/2 hrnku cherry rajčat na půlky Rajčata cherry 15 g
10 10 černých oliv nakrájených na plátky Olivy čerstvé zralé
listy listy hlávkového salátu Salát hlávkový čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.