Nutriční hodnoty (Salát z marinovaných žampionů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 456 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,76 g |
Tuky | 34,60 g |
– nasycené | 4,69 g |
– nenasycené | 29,89 g |
–– mononenasycené | 25,26 g |
–– polynenasycené | 4,62 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 2,01 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 764 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 6,38 g |
– cukry | 0,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky sušeného oregána | Oregano sušené | 1.25 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky sušeného estragonu | Estragon sušený | 1.25 g |
1/8 lžičky 1/8 lžičky soli | Sůl mořská | 1 g |
1/8 lžičky 1/8 lžičky pepře | Pepř černý | 0.625 g |
2 - 4 lžíce 2 - 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1,5 hrnku 1,5 hrnku čerstvých žampionů (nakrájených na plátky) | Žampion čerstvý | |
1/2 1/2 hrnku cherry rajčat na půlky | Rajčata cherry | 15 g |
10 10 černých oliv nakrájených na plátky | Olivy čerstvé zralé | |
listy listy hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý |