Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 608 kJ /
384 kcal
Bílkoviny28,88 g
– z toho živočišné bílkoviny17,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,38 g
Tuky8,02 g
– nasycené4,73 g
– nenasycené2,93 g
–– mononenasycené1,73 g
–– polynenasycené1,20 g
––– omega 30,07 g
Vláknina29,10 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 969 mg
Sůl2,08 g
Sacharidy35,77 g
– cukry13,05 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 1 menší celer Celer bulva čerstvá 540 g
půl hrnku hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
50 g 50 g taveného sýra Sýr tavený 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
muškát Muškát květ sušený
polévkové koření Polévkové koření tekuté
petrželka Petržel nať čerstvá
bujon Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.