Nutriční hodnoty (Židovská vejce - "Ajer leiber cibeles")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 007 kJ / 719 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 55,78 g |
| – nasycené | 16,99 g |
| – nenasycené | 29,71 g |
| –– mononenasycené | 23,56 g |
| –– polynenasycené | 6,16 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 417 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 15,40 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce (uvařená natvrdo) | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 2 velké cibule (nakrájené na drobno) | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 kuřecí játra | Játra kuřecí | |
| 2 PL 2 PL husího sádla | Sádlo husí | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |