Nutriční hodnoty (Rozmarýnová kuřecí játra se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 995 kJ / 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 29,25 g |
| – nasycené | 8,27 g |
| – nenasycené | 15,73 g |
| –– mononenasycené | 10,30 g |
| –– polynenasycené | 5,43 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 2,05 g |
| Sodík | 939 mg |
| Sůl | 2,22 g |
| Sacharidy | 23,70 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 400 g |
| 10 10 menších žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| větvičky větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 50-100 g 50-100 g jakéhokoliv salámu (nemusí být) | Polosuchý salám | 75 g |
| olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |