Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podmáslový chléb v římském hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 546 kJ /
2 043 kcal
Bílkoviny67,63 g
– z toho živočišné bílkoviny8,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,23 g
Tuky14,11 g
– nasycené4,18 g
– nenasycené10,00 g
–– mononenasycené2,82 g
–– polynenasycené7,19 g
––– omega 30,50 g
Vláknina27,08 g
Cholesterol 16 mg
Sodík 183 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy397,74 g
– cukry40,27 g
––– laktóza10,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
130 ml 130 ml vody Voda 130 ml
200 ml 200 ml (necelých 220 g) kysaného podmáslí Podmáslí 200 g
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
17 -20 g 17 -20 g droždí Droždí pekařské lisované 18.5 g
2 lžičky 2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 10 g
2 2 rovné lžičky soli Sůl mořská
130 g 130 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 130 g
100 g 100 g celozrnné pšeničné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 100 g
280-300 g 280-300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 290 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.