Nutriční hodnoty (Zapečené žampiony portobello)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 285 kJ / 1 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 137,79 g |
| – nasycené | 73,07 g |
| – nenasycené | 58,10 g |
| –– mononenasycené | 50,47 g |
| –– polynenasycené | 7,63 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 752 mg |
| Sodík | 2,45 g |
| Sůl | 5,72 g |
| Sacharidy | 7,27 g |
| – cukry | 5,79 g |
| ––– laktóza | 5,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké žampiony portobello | Portobello čerstvá | |
| 80 g 80 g anglické slaniny | Anglická slanina | 80 g |
| 100 g 100 g taveného sýra | Sýr tavený | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 2 špetky 2 špetky grilovacího koření | Grilovací koření | |
| 4 plátky 4 plátky másla | Máslo kravské | 40 g |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| olivový olej (dle potřeby) | Olej olivový | |
| kousek kousek parmezánu | Parmezán |