Nutriční hodnoty (Medové florentýnky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 857 kJ / 2 117 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,66 g |
| Tuky | 110,65 g |
| – nasycené | 55,94 g |
| – nenasycené | 48,22 g |
| –– mononenasycené | 35,76 g |
| –– polynenasycené | 12,46 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 208 mg |
| Sodík | 180 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 249,13 g |
| – cukry | 232,47 g |
| ––– laktóza | 15,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 50 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 400 ml 400 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 400 ml |
| 50 g 50 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 50 g |
| 25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
| 100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |