Nutriční hodnoty (Medové florentýnky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 857 kJ / 2 117 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 25,03 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,38 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,66 g | 
| Tuky | 110,65 g | 
| – nasycené | 55,94 g | 
| – nenasycené | 48,22 g | 
| –– mononenasycené | 35,76 g | 
| –– polynenasycené | 12,46 g | 
| ––– omega 3 | 0,50 g | 
| Vláknina | 12,20 g | 
| Cholesterol | 208 mg | 
| Sodík | 180 mg | 
| Sůl | 0,40 g | 
| Sacharidy | 249,13 g | 
| – cukry | 232,47 g | 
| ––– laktóza | 15,40 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 50 g 50 g kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 50 g | 
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g | 
| 400 ml 400 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 400 ml | 
| 50 g 50 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 50 g | 
| 25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g | 
| 100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g | 
 
	