Nutriční hodnoty (Rizoto s krevetami a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 221 kJ / 1 248 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 62,55 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,25 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,30 g | 
| Tuky | 6,17 g | 
| – nasycené | 2,30 g | 
| – nenasycené | 3,17 g | 
| –– mononenasycené | 1,37 g | 
| –– polynenasycené | 1,80 g | 
| ––– omega 3 | 0,65 g | 
| Vláknina | 37,80 g | 
| Cholesterol | 210 mg | 
| Sodík | 353 mg | 
| Sůl | 0,96 g | 
| Sacharidy | 192,98 g | 
| – cukry | 11,35 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g rýže | Rýže bílá | 200 g | 
| 150 g 150 g mražených krevet | Krevety loupané | 150 g | 
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml | 
| 250 ml 250 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 250 ml | 
| 100 g 100 g sterilovaných červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | 100 g | 
| menší cibule | Cibule čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |