Nutriční hodnoty (Rizoto s krevetami a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 221 kJ / 1 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,30 g |
Tuky | 6,17 g |
– nasycené | 2,30 g |
– nenasycené | 3,17 g |
–– mononenasycené | 1,37 g |
–– polynenasycené | 1,80 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 37,80 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 192,98 g |
– cukry | 11,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g rýže | Rýže bílá | 200 g |
150 g 150 g mražených krevet | Krevety loupané | 150 g |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
250 ml 250 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 250 ml |
100 g 100 g sterilovaných červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | 100 g |
menší cibule | Cibule čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |