Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rizoto s krevetami a fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 221 kJ /
1 248 kcal
Bílkoviny62,55 g
– z toho živočišné bílkoviny31,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,30 g
Tuky6,17 g
– nasycené2,30 g
– nenasycené3,17 g
–– mononenasycené1,37 g
–– polynenasycené1,80 g
––– omega 30,65 g
Vláknina37,80 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 353 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy192,98 g
– cukry11,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g rýže Rýže bílá 200 g
150 g 150 g mražených krevet Krevety loupané 150 g
150 ml 150 ml bílého vína Víno bílé suché 150 ml
250 ml 250 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 250 ml
100 g 100 g sterilovaných červených fazolí ve slaném nálevu Fazole červená ledvina sterilované 100 g
menší cibule Cibule čerstvá
olivový olej Olej olivový
sekaná petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.