Nutriční hodnoty (Zelný salát s jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 301 kJ / 550 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,21 g |
| Tuky | 47,58 g |
| – nasycené | 6,15 g |
| – nenasycené | 41,10 g |
| –– mononenasycené | 34,34 g |
| –– polynenasycené | 6,75 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 4,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 231 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 26,74 g |
| – cukry | 4,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/4 1/4 bílého čerstvého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice (můžeme použít francouzskou, více pikantní) | Hořčice plnotučná | 15 g |
| bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |