Nutriční hodnoty (Vaječné karbenátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 726 kJ / 1 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,29 g |
Tuky | 71,32 g |
– nasycené | 27,36 g |
– nenasycené | 31,79 g |
–– mononenasycené | 26,04 g |
–– polynenasycené | 5,75 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 1,66 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 2,62 g |
Sůl | 6,35 g |
Sacharidy | 30,40 g |
– cukry | 16,50 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g tvrdého sýra (gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
olej na smažení | Olej řepkový |