Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječné karbenátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 726 kJ /
1 130 kcal
Bílkoviny90,69 g
– z toho živočišné bílkoviny88,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,29 g
Tuky71,32 g
– nasycené27,36 g
– nenasycené31,79 g
–– mononenasycené26,04 g
–– polynenasycené5,75 g
––– omega 30,45 g
Vláknina1,66 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 2,62 g
Sůl6,35 g
Sacharidy30,40 g
– cukry16,50 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g tvrdého sýra (gouda) Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
2 lžičky 2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 10 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
strouhanka na obalení Strouhanka pšeničná
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.