Nutriční hodnoty (Kari omáčka podle Pavly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 651 kJ / 1 351 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 248,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 244,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
| Tuky | 27,97 g |
| – nasycené | 13,78 g |
| – nenasycené | 12,28 g |
| –– mononenasycené | 9,56 g |
| –– polynenasycené | 2,72 g |
| ––– omega 3 | 2,08 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 629 mg |
| Sodík | 587 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 24,16 g |
| – cukry | 5,36 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 3 kuřecí prsíčka | Kuře prso | 1050 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1 1 masový bujon | Bujón hovězí | 10 g |
| 200 ml 200 ml smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 lžička 1 lžička Podravky | Kořenící směs sypká | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička kari koření | Kari | 5 g |