Nutriční hodnoty (Knedlo, vepřo, zelo v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 477 kJ / 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
| Tuky | 0,57 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,23 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,21 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,10 g |
| – cukry | 14,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřového masa (plecka nebo krkovice) | Vepřová kýta | 800 g |
| 500 g 500 g zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| 1 1 brambora (na zahuštění, příp. hladká mouka) | Brambor zimní | 50 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |