Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na víně s brusinkami, šťouchané brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie12 790 kJ /
3 057 kcal
Bílkoviny254,19 g
– z toho živočišné bílkoviny227,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,36 g
Tuky109,00 g
– nasycené66,95 g
– nenasycené37,85 g
–– mononenasycené34,59 g
–– polynenasycené3,26 g
––– omega 30,69 g
Vláknina34,80 g
Cholesterol 761 mg
Sodík 605 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy218,27 g
– cukry25,80 g
––– laktóza4,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího zadního (na plátky) Hovězí kýta 1000 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
200 ml 200 ml červeného vína Víno červené suché 200 ml
200 ml 200 ml vývaru (hovězí, kuřecí) Vývar hovězí 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
koření na roštěnky Koření Argentina
mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový
brusinky Brusinky zavařené
1,2 kg 1,2 kg brambor Brambor zimní 1200.0000476837158 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.