Nutriční hodnoty (Dobrý dušený bůček s kurkumou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 177 kJ / 1 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,21 g |
Tuky | 106,17 g |
– nasycené | 30,66 g |
– nenasycené | 56,29 g |
–– mononenasycené | 40,85 g |
–– polynenasycené | 15,44 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 19,78 g |
Cholesterol | 208 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 62,55 g |
– cukry | 33,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g bůčku | Vepřový bok | 300 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
trochu trochu pórku | Pórek čerstvý | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
100 g 100 g gothaje (nemusí být) | Měkký salám | 100 g |
1 1 větší rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
3 lžíce 3 lžíce dobrého ostrého kečupu | Kečup ostrý | 45 ml |
1/2 1/2 masoxu | Bujón hovězí | |
trochu trochu šlehačky | Šlehačka 35% | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
trochu trochu sádla | Sádlo vepřové | |
solamyl na maso | Bramborový škrob | |
1 1 vrchovatá lžička solamylu na zahuštění | Bramborový škrob | |
sůl | Sůl mořská |