Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrnové karbanátky

Výborné karbanátky vonící česnekem a majoránkou na kterých si pochutná celá rodina. Jako přílohu můžete zvolit vařené brambory a zeleninový salát. Kdo by měl pocit, že mu zde přeci jen něco chybí, může přidat na talíř dresing ze špetky soli, jogurtu a česneku.

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min bez doby namočení cizrny

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava, bez doby namočení cizrny)

22. 5. 2011 08:22

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 234 kJ / 1 490 kcal
Bílkoviny77,30 g
Tuky56,00 g
Vláknina99,51 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 258 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy121,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

V původním receptu bylo použito pouze 1 vejce, ale to se mi zdála hmota příliš suchá.

Zdroj: Chvilka v kuchyni – paní Ivona Fraňková

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kozlik213

18. 2. 2023 10:16

:yes:

Pejtricka

19. 10. 2021 17:44

Tak jsem zkusila. Přidala jsem trochu slaniny s osmazenou cibulkou a bylo to dobré ????

Jenyk

16. 1. 2017 17:04

dobrá záleźitost , cizrna je zdravá , tak proč ne .:-

janatka janatka

22. 4. 2014 14:23

Musela jsem vyzkoušet.Namáčela jsem ji poté uvařila,trošku déle to trvá;-)Jinak super,děti i manžel baštili a to ji nemají rádi.Takto připravená chutnala.:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 5. 2011 09:08

:yes::yes::yes:

Mari

22. 5. 2011 20:40

Reny2: Tak jsem je nakonec usmažila (z trouby by byly nejspíš příliš vysušené), ale bez trojobalu. Jsou výborné, musím MOC MOC pochválit. Osobně maso nemusím, takže těmto dám i příště přednost :yes:

Reny2

22. 5. 2011 15:04

Pro Mari a vsem,kterym se nezda smazeni....vzdyt nemusite smazit,ale muzete naskladat na pekacek a soupnout do trouby....u nas se delaji karbose na ruzne zpusoby pecene v troube a jsou chutne....;-):-*:yes:

Mari

22. 5. 2011 13:14

Označit smažené jídlo za zdravé je teda barbarství:-((! Výběr surovin naopak super :yes: a souhlasím, že to vypadá výborně a sbíhají se mi pěkně sliny. Cícer miluju - už namáčím :) :-8

Betyna

22. 5. 2011 12:16

:yes:

Lucasinka Lucasinka

22. 5. 2011 10:31

Zaslouzeny bodik. Delavam podobne a pridavam i fazole. Muzu jen doporucit. 4.bodik leti ;-)

tejaja tejaja

22. 5. 2011 10:18

Robím skoro rovnako sójové fašírky ( akurát ich obaľujem len v strúhanke ), takže si viem predstaviť aj cícerové. Bodík letí :yes::yes::yes:;-)

Masula Masula

22. 5. 2011 09:38

Určitě jsou zdravé a luštěniny zdroj plnohodnotných vitamínů:yes::yes::-):-K

myšlenka

22. 5. 2011 09:30

Krásně vypadající a zdravé jídlo. Určitě bude i moc dobré. :-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: falafel cizrnové karbanátky v troubě cizrna recepty cizrnový karbanátek cizrnové karbenátky cizrnové recepty karbenátky z cizrny cízrna recept recepty z cizrny zdrave cizrnove karbanatky cizrna recepty karbenatky karbanátek z cizrny cizrnový falafel cizrna karbenátky recepty s cizrnou cizrnové cizrna karbanatek recept cizrna recepty cizrna cizrnovy karbenatek karbenátek z cizrny

Suroviny: cizrna, cibule, česnek, olej, vločky ovesné, vejce, majoránka, petrželka, sůl, pepř černý, mouka hladká, vejce, strouhanka

TopRecepty.cz

Cizrnové karbanátky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P6m6