Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 815 kJ /
3 063 kcal
Bílkoviny75,86 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky23,87 g
– nasycené7,14 g
– nenasycené10,60 g
–– mononenasycené7,10 g
–– polynenasycené3,50 g
––– omega 30,08 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 309 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy628,65 g
– cukry272,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka Cukr bílý 250 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 1/2 Hery (125 g) Margarín
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
ovoce Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.