Nutriční hodnoty (Hrnková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 815 kJ / 3 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 23,87 g |
– nasycené | 7,14 g |
– nenasycené | 10,60 g |
–– mononenasycené | 7,10 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 309 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 628,65 g |
– cukry | 272,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 1/2 Hery (125 g) | Margarín | |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
ovoce | Jahody čerstvé |