Nutriční hodnoty (Hrnková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 815 kJ / 3 063 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 23,87 g |
| – nasycené | 7,14 g |
| – nenasycené | 10,60 g |
| –– mononenasycené | 7,10 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 309 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 628,65 g |
| – cukry | 272,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 1/2 Hery (125 g) | Margarín | |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| ovoce dle sezony | Jahody čerstvé |