Nutriční hodnoty (Bakies)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 254 kJ / 3 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,70 g |
Tuky | 221,39 g |
– nasycené | 136,06 g |
– nenasycené | 80,60 g |
–– mononenasycené | 68,85 g |
–– polynenasycené | 11,75 g |
––– omega 3 | 1,29 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 641 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 341,45 g |
– cukry | 51,95 g |
––– laktóza | 4,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku ovesných vloček | Vločky ovesné | 125 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
250 g 250 g másla (nejlépe Hera) | Máslo kravské | 250 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
moučkový cukr | Cukr bílý |