Nutriční hodnoty (Bakies)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 254 kJ / 3 646 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,70 g |
| Tuky | 221,39 g |
| – nasycené | 136,06 g |
| – nenasycené | 80,60 g |
| –– mononenasycené | 68,85 g |
| –– polynenasycené | 11,75 g |
| ––– omega 3 | 1,29 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 641 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 341,45 g |
| – cukry | 51,95 g |
| ––– laktóza | 4,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku ovesných vloček | Vločky ovesné | 125 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 250 g 250 g másla (nejlépe Hera) | Máslo kravské | 250 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| moučkový cukr | Cukr bílý |