Nutriční hodnoty (Čočka na kyselo s párkem a vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 15 140 kJ / 3 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 226,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 147,28 g |
Tuky | 142,81 g |
– nasycené | 56,62 g |
– nenasycené | 76,50 g |
–– mononenasycené | 41,87 g |
–– polynenasycené | 34,63 g |
––– omega 3 | 0,73 g |
Vláknina | 114,40 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 3,11 g |
Sůl | 7,42 g |
Sacharidy | 300,50 g |
– cukry | 17,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g předem uvařené čočky | Čočka hnědá neloupaná | 600 g |
60 g 60 g tuku | Margarín | 60 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
trochu trochu octa | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
4 4 párky | Párek vepřový | 320 g |
4 4 kyselé okurky | Okurka polní zavařená |