Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s pórkem v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 947 kJ / 704 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,17 g |
| Tuky | 12,48 g |
| – nasycené | 6,43 g |
| – nenasycené | 5,09 g |
| –– mononenasycené | 4,12 g |
| –– polynenasycené | 0,97 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 6,56 g |
| Cholesterol | 246 mg |
| Sodík | 3,99 g |
| Sůl | 9,56 g |
| Sacharidy | 45,68 g |
| – cukry | 2,72 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce grilovacího koření | Grilovací koření | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| tuk | Margarín | |
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |