Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s pórkem v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 947 kJ / 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,17 g |
Tuky | 12,48 g |
– nasycené | 6,43 g |
– nenasycené | 5,09 g |
–– mononenasycené | 4,12 g |
–– polynenasycené | 0,97 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 6,56 g |
Cholesterol | 246 mg |
Sodík | 3,99 g |
Sůl | 9,56 g |
Sacharidy | 45,68 g |
– cukry | 2,72 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce grilovacího koření | Grilovací koření | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
tuk | Margarín | |
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |